KÖPVILLKOR

Som registrerad återförsäljare hos oss på Butterick´s Leco AB kan du göra din beställning snabbt och enkelt via www.leco.se . Observera att företaget måste vara registrerad kund hos oss för att du ska kunna göra en beställning och ta del av dina priser.

 Vill du bli återförsäljare skickar du in din intresseanmälan via "Ansökan om återförsäljare"  som du hittar på första sidan. Företag som inte är registrerade återförsäljare kan inte lägga order eller se aktuella priser på hemsidan.

När du lagt din order skickas en detaljerad orderbekräftelse till din registrerade e-postadress. Alla beställningar är bindande.

ALLMÄNNA LEVERANSVILLKOR 2019
Vi hanterar din beställning omgående och har i regel en leveranstid på 2-3 arbetsdagar på varor vi har hemma i lager. Vi skickar kollin med DHL och pallar med Schenker.

Fraktfri gräns: 3 000 kr exklusive moms
Ovan gäller alla våra svenska kunder, oavsett om det finns ställ eller inte. Butterick’s Leco förbehåller sig rätten till förändringar utan föregående meddelande.

OBS! För leveranser utanför Sverige debiteras alltid verklig fraktkostnad oavsett ordervärde.
Butterick’s/Leco AB's grossistverksamhet och webbutiken www.leco.se är endast till för registrerade företag som:
• Är godkända återförsäljare och har ett kundnummer hos oss.
• Återkommande handlar i större kvantiteter.
• Distribuerar varorna vidare till slutkund.

Känner du och ditt företag inte igen er i ovanstående beskrivning, vänligen besök vår webbutik för privatpersoner, företag och eventföretag på adressen www.buttericks.se:
Där kan du som enskild person, företag eller eventfirma handla större och mindre kvantiteter för eget och direkt bruk mot faktura.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor. Vi lovar att vi ska göra vårt yttersta för att dina inköp hos oss ska bli till största nytta för din verksamhet. Vid eventuella frågor eller funderingar- tveka inte att kontakta oss på 035-16 03 50 eller maila oss på kundservice@buttericks.se

ANVÄNDNING AV PRODUKTBILDER
Är du registrerad kund och återförsäljare hos oss har du tillstånd att använda våra produktbilder utan vattenstämpel. Vi önskar alltid att du tar kontakt med oss först för att säkerställa användandet av bilderna och för att vi så smidigt som möjligt ska kunna bistå med bildmaterialet. Bilderna du hämtar/får från oss får aldrig ändras, manipuleras på något vis så att utseendet av produkterna ändras.

Om du fotograferar våra produkter i egen regi så har du inga skyldigheter gentemot Butterick’s, då är det du som äger bilderna och får använda dem hur du vill. Om du är osäker eller har fler frågor om användningen av våra produktbilder ber vi dig att kontakta David Johansson. Du kan även kontakt honom för förfrågningar om högupplösta bilder för press, annonsering och trycksaker.

Davids mejl: david.johansson@buttericks.se