KÖPVILLKOR


För att handla hos oss på Butterick’s Leco måste du vara registrerad som kund hos oss. Betalningsvillkoren är normalt 30 dagar för kreditgodkända kunder. Vi tillämpar förskottsbetalning i de fall kreditprövningen rekommenderar det. Vid förskottsbetalning packas och skickas din order först efter att vi mottagit betalning.
Vill du bli återförsäljare skickar du in din intresseanmälan via "Ansökan om återförsäljare".
Företag som inte är registrerade återförsäljare kan inte lägga order eller se aktuella priser.
Du gör din beställning snabbt och enkelt via www.leco.se.

Fakturor öresavrundas till närmaste krontal. När du lagt din order skickas en detaljerad orderbekräftelse till din registrerade e-postadress. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr.

Alla beställningar är bindande.

Vi restnoterar inget. Är något slut får du beställa igen när artikeln finns hemma.


Priser
Vi förbehåller oss rätten att göra prisjusteringar föranledda av förändrade valutakurser, felskrivning eller andra förhållanden som ligger utanför vår kontroll. Priser anges i regel exklusive moms. Rek.priser anges som vägledande.


Fraktavgifter inom Sverige
Fraktpriset för ordrar är 99 SEK exkl moms.
Gods skickas med DHL.

Vi skickar dina varor inom 3 arbetsdagar efter det att vi fått din order. Vid högsäsong kan det dröja något längre. Önskar du en särskild dag som du vill att vi skickar beställningen så ange det i kommentarsfältet på din order.

För leverans utanför Sverige debiteras faktisk frakt.
Vill du hämta dina varor själv hos oss går det bra. Vi finns på Sune Sågares väg 4, 313 96 Simlångsdalen. Vi skickar fakturan till dig.

Avbeställning
Beställda produkter kan ej avbeställas, med undantag för vissa lagervaror som kan avbeställas såvida plockning inte påbörjats.

Fraktskador
Tar du emot en skadad kartong ber vi dig om möjligt påpeka detta vid kvittering. Kontrollera sedan om några varor har skadats. Spara ytteremballaget om det är skadat. Försök göra en bedömning av orsaken till skadan. Kontakta oss och beskriv skadan samt dina slutsatser.

Returer och reklamationer
Hos oss är alla beställningar bindande och generellt råder ingen returrätt för beställda och korrekt levererade produkter.
Vi lämnar returrätt endast om vi har specialavtal med dig som återförsäljare och då gäller returer av varor som inte är prismärkta, icke skadade och brutna i det antal de levererades. Vid returrätt ges en kredit och inga återbetalade pengar. Återförsäljaren betalar returfrakten.

Vid felleveranser samt felaktiga varor ska du alltid kontakta oss inom 14 dagar, mejla till kundservice@buttericks.se.

Skulle du få en defekt vara ska du skicka oss ett mejl till kundservice@buttericks.se med orsak till reklamationen och produktbeskrivning samt ditt ordernummer så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar. Vid defekt vara skickar vi generellt ersättningsvaror vid nästa leverans.

Vid reklamationer från slutkund behöver vi få bevis på att varan var defekt innan användning för att kunna ersätta varan till dig som återförsäljare.

Produktbilder
Är du registrerad återförsäljare hos oss har du tillstånd att använda våra produktbilder. Ta kontakt med oss för att säkerställa användandet av bilderna och för att vi så smidigt som möjligt ska kunna bistå med bildmaterialet. Bilderna du hämtar/får från oss får aldrig manipuleras på något vis så att utseendet av produkterna ändras.

Om du fotograferar våra produkter i egen regi så har du inga skyldigheter gentemot Butterick’s, då är det du som äger bilderna och får använda dem hur du vill.

Övrigt
Tveka inte att kontakta oss om du har frågor. Vi lovar att vi ska göra vårt yttersta för att dina inköp hos oss ska bli till största nytta för din verksamhet. Vid eventuella frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss på 035–16 03 50 eller mejla oss på kundservice@buttericks.se.

Vill du ha besök eller är det något du undrar över?
Hör av dig, så hjälper vi dig!