2018-02-18 15:00
Butterick's Leco AB

Butterick’s Leco AB är en av 21 aktörer som nu finns representerade i Norges största showroom för leksaker och skämtartiklar i Sandefjord.
Den 15 februari invigdes Norwegian Toy House i Sandefjord, över 2000 m² med inspirerande rum, fyllda med nyheter och välkända klassiker från de mest populära varumärkena. Syftet med Norwegian Toy House är att varje bolag och varumärke får ett eget rum för representation vilket effektiviserar för leverantörer, återförsäljare och kedjor. Samtidigt som det skapar en gemensam scen där de bästa i branschen kan mötas i ett inspirations- och kunskapsutbyte. Norwegian Toy House blir en unik mötesplats för kunder och bolag.

Vi på Butterick’s Leco är mycket glada att få vara en del av Norwegian Toy House.

2018-01-02 10:03
Butterick's Leco AB

Therese Carlsson tillträder som ny vd på Butterick’s Leco och efterträder nuvarande vd Bengt Olander 1 januari 2018. Therese kommer närmast från tjänsten som företagets affärsutvecklingschef. Bengt går i pension men fortsätter som arbetande styrelseordförande.

- Jag är hedrad och glad över att ha utsetts till vd för Sveriges roligaste företag. Butterick’s har en stark historia och en spännande framtid. Det känns naturligtvis roligt att leda den verksamhet där min professionella karriär en gång började, säger Therese Carlsson tillträdande vd Butterick’s Leco.